Ladataan Tapahtumat
30
maaliskuu
perjantai

HiFin Hau-Hau Pääsiäismöllit

maaliskuu 30 klo. 13:00 - 19:00
7€

HUOM! Ajankohta muuttunut: Järjestämme möllikisat Rakki-Areenalla pitkäperjantaina 30.3.2018, sponsorinamme Hau-Hau Champion.

Tervetuloa treenaamaan kisatilannetta vaikkapa KSTK:n virallisia kisoja ajatellen, ja kokeneemmillekin kisaajille olisi nyt tarjolla sitä paljon puhuttua nollatreeniä näiden epävirallisten kisojen merkeissä. 😉

Tasoluokat ovat möllit, 1lk ja PRO. Rimakorkeudet laitetaan uusien pikkumini – mini – medi – pikkumaksi – maksi -kokoluokkien mukaan, mutta palkitseminen menee kuitenkin niin, että pikkuminit ja minit kisaavat samoista palkinnoista sekä pikkumaksit ja maksit samoista palkinnoista.

Käytössä ennakkoilmottautuminen jolloin hinnat 1 startti 6e, seuraavat startit 3/kple. Maksimi starttimäärä 3kpl/koirakko.

Ilmottaudu ennakkoon sunnuntaihin 1.4.2018 mennessä! Ennakkoilmottautuminen tapahtuu sähköpostitse yhdistys@hifiry.fi otsikolla Ennakkoilmottautuminen Huhtikuu 2018.

Paikan päällä ilmottautuessa hinnat 1 startti 7e, seuraavat startit 4e/kpl. Maksimi starttimäärä 3kpl/koirakko.

Maksut paikan päällä!

Ilmottautuminen paikan päällä aloitetaan kello 12.30 ja kisat starttaavat kello 13. Ilmoitamme ennakkoilmojen perusteella tänne tapahtumaan, monelta 1lk ja PRO starttaavat aikaisintaan.

Tarkemmat tiedot
Päivämäärä: maaliskuu 30
Aika: 13:00 - 19:00
Hinta: 7€
Tapahtuma kategoriaAgility
Tapahtuma tagia:
, ,
Tapahtumapaikka
Venue Name: Rakkiareena
Address: Hapontie 1
Kajaani, 87250 FI

+ Google Map
Järjestäjä

Leave a Reply

Your email address will not be published.