HUOM! Sivustolle ei tällä hetkellä saada lisättyä uusia tapahtumia Facebookin tietosuojaongelmien ja niiden korjauksien takia. Toivomme ongelman ratkeavan pian. Kiitos kärsivällisyydestänne!
Ladataan Tapahtumat
16
kesäkuu
lauantai

Koirafrisbeepäivä nuorille 16.6.2018

kesäkuu 16 klo. 09:00 - 14:00

Helsingin seudun kennelpiirin nuorisojaosto järjestää koirafrisbeepäivän lauantaina 16.6.2018 Lauttasaaressa Ruukinlahdentien kentällä. Huomioi, että kenttä on aitaamaton. Alkeiskurssi pidetään klo 9-11 ja jatkokurssi klo 12-14.

Kummallekin kurssille otetaan kuusi koirakkoa.
Alkeisopetuksessa käydään läpi teoriaa ja perusheittoja, sekä päästään harjoittelemaan käytännössä oman koiran kanssa. Kurssilta saa vinkkejä myös frisbeeostoksille ja hyvät eväät lajin jatkamiseen kotona. Alkeisopetukseen osallistuvalla koirakolla ei tarvitse olla osaamista koirafrisbeen parista.

Jatkokurssilla koirakot pääsevät syventämään osaamistaan ja halutessaan harjoittelemaan myös erikoisempia heittoja. Kurssilla saadaan yksilöllisiä vinkkejä lajin parissa kehittymiseen. Jatkokurssille voit osallistua, jos koira osaa jo koppailla.

Kurssit ovat suunnattu ensisijaisesti alle 20-vuotiaille. Mahdolliset ylijäämäpaikat ovat kaikille avoimia ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä 4.6. alkaen.

Kouluttajana toimii Satu Soini.

Frisbeepäivä on maksuton. Ilmoittautuminen avautuu huhti-toukokuussa.

Tarkemmat tiedot
Päivämäärä: kesäkuu 16
Aika: 09:00 - 14:00
Tapahtuma kategoriaKoirafrisbee
Tapahtuma tagia:
, ,
Tapahtumapaikka
Venue Name: Lauttasaari
Address: Lauttasaari, FI
+ Google Map