Ladataan Tapahtumat
04
huhtikuu
keskiviikko

Nettiluento: Leikki on koiran työtä

huhtikuu 4 klo. 18:00 - 20:30
25€

Nettiluento keskiviikkona 4.4.2018 klo 18-20.30

LEIKKI ON KOIRAN TYÖTÄ: OPASTUSTA KOIRAN ELEKIELEEN JA LEIKKIIN – Miira Hellsten

Miten leikkiä käytetään oikein palkkiona? Miten koiran luontaista leikkikäytöstä hyödynnetään koulutuksessa? Miten leikki kuuluu koiran elämään ja mitä hyötyjä siitä on? Mitä koiran elekieli merkitsee eri leikkitilanteissa?

Leikkiminen niin pentuiällä kuin aikuisenakin on kaikille koirille tärkeää. Sillä ehkäistään sekä ongelmakäytösten esiintymistä, autetaan kehon koordinaatiokykyjen ja sosiaalisten taitojen kehittymistä – ja rentoutetaan koiraa. Ihmisen kanssa leikkiminen ja toisten koirien kanssa peuhaaminen ovat molemmat yhtä lailla tärkeitä asioita.

Luennolla käydään läpi myös koiran elekielen tärkeimpiä pilareita kuten rauhoittavia ja karkoittavia eleitä ja kohteliasta ärsykkeen lähestymistä.

Luennoitsijana Miira Hellsten. Hellsten on tunnettu eläintenkouluttaja ja Suomen ainoa sertifioitu BAT 2.0 -kouluttaja (CBATI).

Luennolla käsiteltävät aiheet mm.

– Miksi leikkiminen on koiralle tärkeää?
– Miten ihmisten tai toisten koirien kanssa leikkiminen tukee koiran hyvinvointia?
– Miten leikkiä käytetään oikein palkkiona?
– Miten koiran leikin elekieltä tulisi tulkita?
– Mitä ovat koiran elekielen tärkeimmät asiat?

LUENNOITSIJAN ESITTELY

Heiluva Häntä -koira- ja kissakoulun yrittäjä Miira Hellsten on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja (AT) sekä yhteiskuntatieteiden maisteri ja Suomen ainoa sertifioitu BAT 2.0 -kouluttaja (CBATI). Miira on erikoistunut varsinkin arkatassujen ja remmirähjääjien sekä kissojen kouluttamiseen, mutta vetää myös rally-tokon ja noseworkin kausiryhmiä ja kisaa itsekin ko. lajeissa.

ILMOITTAUDU NÄIN!

1. Osta lippu luennolle verkkokaupastamme.
2. Kun olet ostanut lipun, saat sähköpostiisi sinulle identifioidun luentolinkin. Sama linkki lähetetään sinulle vielä muistutuksena tuntia ennen luennon alkua.

Osallistuaksesi luennolle et tarvitse muuta kuin pääsyn Youtubeen. Luennolle voit osallistua kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Sinulla on mahdollisuus kysyä lisäkysymyksiä live chatin kautta.

LUENNON HINTA

Huomaathan, että SporttiRakin jäsenille luento on ilmainen. Muille hinta 25 e / luento. Mikäli haluat ostaa luennon jäsenhinnalla 0 euroa, liity ensin jäseneksi! Huomaathan, että VAIN jäsenet pääsevät näkemään luennon myös jälkikäteen, mikäli luennon ajankohta ei sovi. Kannattaa siis liittyä jäseneksi ensin! 😊

Tilaa jäsenyys: http://www.sporttirakki.fi/tilaa-prorakki/

Ilmoittautuminen: https://sporttirakki.fi/tuote/nettiluento-4-4-leikki-on-koiran-tyota/

Tarkemmat tiedot
Päivämäärä: huhtikuu 4
Aika: 18:00 - 20:30
Hinta: 25€
Tapahtuma kategoriaArki, pennut & käytös
Tapahtumapaikka
Venue Name: Nettiluento
Järjestäjä

Leave a Reply

Your email address will not be published.