HUOM! Sivustolle ei tällä hetkellä saada lisättyä uusia tapahtumia Facebookin tietosuojaongelmien ja niiden korjauksien takia. Toivomme ongelman ratkeavan pian. Kiitos kärsivällisyydestänne!
Ladataan Tapahtumat
08
maaliskuu
torstai

Nose workin alkeet

maaliskuu 8 klo. 18:00 - 18:45
30€
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MaKKe ry järjestää nose workin alkeet –kurssin DoXX-areenalla Raisiossa. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti koirakoille, joilla ei ole aikaisempaa hajuerottelukokemusta.

Nose Work sopii kaikille koirille ja ohjaajille ikään ja kuntoon katsomatta. Alaikäraja on 4 kk.

Nose Work on nenätyöskentelyyn eli hajuerotteluun keskittynyt harrastuslaji. Koira oppii erottamaan etsittävän hajun muiden tuoksujen ja häiriöiden joukosta ja esimerkiksi istumalla, maahanmenolla tai kuonolla osoittamalla. Kurssilla opetellaan eucalyptuksen haju sekä hajun ilmaiseminen sisätiloissa.

Laji ei vaadi koiralta tai ohjaajalta mitään erikoistaitoja ja koska jokainen koirakko tekee harjoituksen yksin, se sopii myös ihmis- tai koira-aroille yksilöille. Laji on erittäin koiraystävällinen ja hauska aktivointi, jota voi harrastaa helposti myös kotona.

Koirakot harjoittelevat yksitellen. Muiden koirien tulee odottaa vuoroaan rauhassa sisällä toisessa huoneessa tai autossa. Ihmiset voivat seurata toistensa suorituksia, jos se sopii kaikille, mutta koirat ovat aina yksi kerrallaan nose work –kentällä.

Kurssille mahtuu 5 koirakkoa.

Kurssipäivät ovat:

to klo 18-18.45:
to 1.3, 8.3, 15.3, 22.3. sekä ke 28.3. (to kiirastorstai)

Kurssin ohjaajina toimivat Vappu ja Maiju Syrjälä.
Kurssimaksu on 30 euroa/koirakko. Ensisijaiseti 1 koirakko/ jäsentalous pääsee kurssille. Edellytyksenä on, että jäsenmaksu vuodelle 2018 on maksettu kurssin alkuun mennessä.

Ilmoittautumiset 1.2.2018 mennessä makkesihteeri@gmail.com –osoitteeseen. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä

– oma nimi, puhelinnumero, e-mail –osoite
– koiran nimi, ikä , rotu
– jos on jotain erityistä huomioitavaa (esim. koira ei kuule/näe tai on erityisen arka), niin voimme huomioida kurssijärjestelyissä. Kiitos!

Ilmoittautuneet saavat 2.2. jälkeen lisäinfoa sekä maksuohjeen.

Tarkemmat tiedot
Päivämäärä: maaliskuu 8
Aika: 18:00 - 18:45
Hinta: 30€
Tapahtuma kategoriaNose Work ja hajutunnistus
Tapahtuma tagia:
Tapahtumapaikka
Venue Name: DoXX-areena
Address: Varastokatu 4
Raisio, 21200 Finland

+ Google Map
Järjestäjä
Organizer Name: Maskun Koirakerho ry