HUOM! Sivustolle ei tällä hetkellä saada lisättyä uusia tapahtumia Facebookin tietosuojaongelmien ja niiden korjauksien takia. Toivomme ongelman ratkeavan pian. Kiitos kärsivällisyydestänne!
Ladataan Tapahtumat
29
huhtikuu
sunnuntai

Pentupainipäivä

huhtikuu 29 klo. 15:30 - 16:30
7€

Suuren suosion saavuttaneet pentupainit ♥

Luvassa hulvatonta menoa, vapaata telmimistä ja leikkiä sekä uusia tuttavuuksia ja sosiaalista kanssakäymistä sisätiloissa “kuivalla maalla”. Painien kesto 30 min / ryhmä. Alakäraja 12 vkoa, ainakin kertaalleen rokotettu. Yläikäraja 7-9 kk, koiran koostakin riippuen. Vanhemmat tapauskohtaisesti. Huomioithan etenkin isojen koirien kanssa, että jos koirasi on kasvanut jo lähes aikuisen mittoihin, koirasi on jo todennäköisesti liian suuri – pienimmät voi olla juuri kertaalleen rokotettuja, joten kokoero voi olla huima.

Huomioithan, että painien tiimellyksessä on joka kerralla läsnä joku Span omasta väestä, mutta vain ns. päältä katsomassa. Jokainen vastaa omasta koirastaan – sallitaan jokaisen leikkiä ja temmeltää, mutta niin ettei kukaan satuttaisi toista 😉

Ryhmät klo 15.30 pienet koirat ja klo 16.00 isot koirat. Viitteellisenä jakona 10 kg painoraja 😉 Painien hinta 7 € / kerta. Paikkoja molempiin ryhmiin rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti, jotta mahdut mukaan.

Ilmoittautumiset Facebookissa, myymälässä, maililla info@hundspa.fi tai puhelimitse 050-3210 276, myös whatsapp toimii.

♥ Tervetuloa! ♥

Tarkemmat tiedot
Päivämäärä: huhtikuu 29
Aika: 15:30 - 16:30
Hinta: 7€
Tapahtuma kategoriaArki, pennut & käytös
Tapahtuma tagia:
,
Tapahtumapaikka
Venue Name: HundSpa Oulu
Address: Sienikuja 9
Oulu, 90650 FI

+ Google Map
Järjestäjä