Ladataan Tapahtumat
11
maaliskuu
sunnuntai

Shih tzu ry: Anatomialuento Helsingissä

maaliskuu 11 klo. 11:00 - 14:00
30€
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Shih tzu ry haluaa lisätä jäsenistön tietoutta ja siten edistää shih tzujen terveyttä tukemalla jäsentensä osallistumista Tiibetinspanielit ry:n pääkaupunkiseudun aluetoiminnan järjestämään anatomialuentoon.

Tapahtuman pääpuhuja on ulkomuototuomari Tuula Plathan, jonka aiheina ovat anatomia ja terveys. Tapahtumassa havainnollistetaan liikkeitä ja koiran tervettä liikkumista. Mukana tapahtumassa on koiria, joten perehdytystä annetaan myös ihan käsituntumalla. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Koska kyseessä on Tiibetinspanielit ry:n järjestämä tapahtuma, siellä kerrotaan myös tiibetinspanielien historiasta ja esimerkkikoirat ovat tiibetinspanieleita. Shih tzu ja ”tipsu” ovat kuitenkin sukulaisrotuja, joten tästä tiedosta ei varmasti ole haittaa myöskään shih tzujen omistajille ja kasvattajille.

Tapahtuma on Shih tzu ry:n (ja Tiibetinspanielit ry:n) jäsenille 15€ ja ei-jäsenille 30€. Mikäli haluat osallistua Shih tzu ry:n jäsenenä, suorita maksu yhdistyksen tilille FI07 4006 0010 0355 39. Kirjoita viitteeksi: anatomialuento + osallistujan nimi.
Lähetä sitova ilmoittautumisesi otsikolla ”Anatomialuento” sekä kopio maksukuitista viimeistään 9.3. mennessä osoitteeseen sarijohanna.wikstrom@gmail.com

Luentoon osallistujille on tarjolla paikan päällä kahvia ja pientä purtavaa, joten kerrothan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa syventämään tietouttasi anatomiasta!

Tarkemmat tiedot
Päivämäärä: maaliskuu 11
Aika: 11:00 - 14:00
Hinta: 30€
Tapahtuma kategoriaTerveys, hoito & ruokinta
Tapahtumapaikka
Venue Name: Koirakoulu Kompassi
Address: Konalankuja 4, 2. krs.
Helsinki, 00390 Finland

+ Google Map
Järjestäjä

Leave a Reply

Your email address will not be published.