Ladataan Tapahtumat
17
maaliskuu
lauantai

Turku Emmi-Pet hampaiden puhdistuspäivä 17.03.2018

maaliskuu 17 klo. 10:00 - 17:00
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Emmi-Pet hampaiden puhdistuspäivä Turun Tassuputiikissa.
Ilmoittautuminen:
Varaa paikkasi osoitteesta hampaille@gmail.com tai tekstaa 044 9435369, maksu 50 eur käteisellä paikanpäällä kuittia vastaan, tai sirenia.fi verkkokaupan kautta. Varaus on sitova. Peruutukset 48h ennen. ilmoittamatta jättäminen laskutetaan normaalisti.
Emmi-Pet Ultraäänihammashoito puhdistaa lemmikkisi hampaat ilman nukutusta tai rauhoitusta ja on siten myös dopingvapaa. Hoidamme suun aina lemmikkisi ehdoilla. Emmi-Pet on hammasharja jolla ei ”harjata”. Laitteen harjaspäät liuottavat hammaskiven ja plakin hampaan pinnalta ilman liikettä, tärinää tai ääntä. Emmi-Pet tuottaa ultraääniä patentoidun ultraääni mikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle.
Tämä siru luo jopa 96 miljoonaan ultraääni-impulssia minuutissa ja lähettää ne harjasten kautta suuhun.
Puhdistuksessa ultraääni tarvitsee Emmi-Pet ultraäänihammastahnan välittäjä-aineeksi toimiakseen oikein.
Ultraääni impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka ennaltaehkäisee ja vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia.
Emmi-Pet ultraäänilaite on ensisijaisesti tarkoitettu ampaiden puhdistamiseen sekä parodontiitin ja ientulehdusten ennaltaehkäisyyn. Emmi-Pet hampaiden puhdistus ei korvaa eläinlääkärin nukutuksessa tehtävää operaatiota ja jos suun kunto on erityisen huono ohjaamme ensin eläinlääkäriin. Tarkastusmaksu on tällöin 25 euroa.

www.sirenia.fi

Tarkemmat tiedot
Päivämäärä: maaliskuu 17
Aika: 10:00 - 17:00
Tapahtumapaikka
Venue Name: Pieni Tassuputiikki
Address: Brahenkatu 20
Turku, 20100 FI

+ Google Map
Järjestäjä

Leave a Reply

Your email address will not be published.