HUOM! Sivustolle ei tällä hetkellä saada lisättyä uusia tapahtumia Facebookin tietosuojaongelmien ja niiden korjauksien takia. Toivomme ongelman ratkeavan pian. Kiitos kärsivällisyydestänne!
Ladataan Tapahtumat
16
huhtikuu
maanantai

Yhteislenkit maanantaisin, huhtikuu – tuletko sinä?

huhtikuu 16 klo. 18:00 - 19:00
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Puuttuuko lenkkikaveri? Juttuseura? Eipä hättää, me tyttöjen kans mietittiin viime kesänä että mitäpä jos ulkoiltais ja lenkkeiltäis porukalla? Otettais oikeen tavaksi, kerran viikosa. Jatkettais siitä mihin aiemmin jäätiin. Maanantaina aina vakkaripäivä. Lenkki ei maksa mittään, saa tulla koiran kans tai iliman ja ottaa vaikka naapurin Martanki mukkaan.

HUOM! Aiemmasta poiketen lenkki totteutettaan omatoimisesti iliman Span väkiä ja on sovittu, että tulijat hihkasee tämän tapahtuman alla viikottain onko tulossa, niin ei kukkaan tuu turhaan eikä tarvi yksin lenkkeillä 🙂

Ajatus oli, että jos pyrähettäs hissunkissun pitkin Kynsilehto-Haapalehto-Myllyoja-Hintta tai näitä muita lähiseutuja tunteroisen verran. Ei oo vauhtihirmujen menot nämä, vaan vähä tossua toisen etteen, sopivasti silleen että jokkainen pysyis etes jotenkuten peräsä.

Ja niitä elikoita saa ottaa mukkaan. Kunhan ovat sellasia, ettei remmirähäjäkurssia tarvi pittää kesken kaiken lenksun 😉 Ja muistetaan sitte jokkainen jolla koira on matkasa, että ne kakkakikkareet kerätään matkalla mukkaan, ykskään ei tästä meijän porukasta jätä niitä läjiä muitten harmiksi.

Lähetään liikenteeseen klo 18. Paikalla on toki suotavaa olla hitusen aiemmin. Mattimyöhäsiä ei ootella. Sään mukkaan mennään ja jos tulijoita on vaikka puukkoja satas, nii sitte mennään. Meiltä lähtee aina joku matkaan, kuka milloinki.

Treffit osoitteessa Sienikuja 9. Siitä lähetään ja sinne lenkki päättyy. Ja seuraavalla viikolla taas uutta. Muistahan kertua kaverillekki. 😉

Tarkemmat tiedot
Päivämäärä: huhtikuu 16
Aika: 18:00 - 19:00
Tapahtuma kategoriaYleiset
Tapahtuma tagia:
Tapahtumapaikka
Venue Name: HundSpa Oulu
Address: Sienikuja 9
Oulu, 90650 FI

+ Google Map
Järjestäjä